“Boll inati po më vjen,” për çka e ka fjalën Azemi?

By

Konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Azemi në një bisedë me banorët e tjerë ka folur mbi ndjenjat e tij dhe lidhjen e kaluar.

Ai ka thënë se ka pasur një lidhje të gjatë, derisa ka shtuar, se i frikësohet një përgjigje negative pasi që shprehë ndjenjat.

“E kam pasur një lidhje të gjatë, pas asaj kam pasur kohë me u qetësu dhe pastaj i kam thënë vetes ‘mos bjer në dashuri shpejt’, se ndoshta ai personi tjetër nuk ta kthen, dhe pastaj unë i hi thellit”, ka thënë pos tjerash ai.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm