“Xhinset e gjyshit”, trendi më i fundit i veshjes për këtë vjeshtë

By

Gjyshërit tanë e dinë qartë se çfarë duhet veshur. Në fund të fundit, tendencat e tyre të dashura po rikthehen dita ditës. Nuk mund të hysh në Instagram, këto ditë pa e vërejtur një vajzë blogure/influencuese duke veshur xhinse e “gjyshit”.

Silueta xhindeve të gjyshit, u pa për herë të parë në një mënyrë të dukshme sezonin e kaluar, kur markat si Sandy Liang debutuan me një stil që është në thelb midis xhinseve “mami” dhe i xhindeve të gjera. Në thelb, kjo prerje xhins shpesh përmban detaje që mund të keni parë në xhinse të gjyshit tuaj, si një dorezë marangozi.

Për t’ju treguar se çfarë duam të themi, Cosmopolitan grumbulloi një gamë të vajzave të modës, të veshur me trendin e fuqishëm xhins që do të shihni kudo. Dhe që të qëdroni një hap me trendet, hidhjani një sy për tu frymëzuar.

Artikuj të ngjashëm