Bëni një ndryshim në rutinën e grimit tuaj, ky është trendi i ri i eyeliner

By

Na ka ndodhur kur kemi parë një vajzë me eye-liner me ngjyre dhe kemi menduar “Ua sa bukur duket ajo vajza!”

Atëherë pse nuk e provoni edhe ju. Kjo është e bukura e grimit, nuk ka kufij dhe mund të eksperimentoni me rutinën tuaj. Eye liner ka qenë gjithmonë në modë dhe është teknika më elegante e grimit, por që ne mund mund t’i shtojmë dicka të re – një ngjyrë të ndezur!

Eye liner definon syrin në mënyrën më të bukur, por nëse eksperimentoni me ngjyrë tjetër, atëherë kjo do nxjerrë në pah më bukur edhe ngjyrën e syve. Frymëzohuni nga grimet e mëposhtme:

Image result for colored eyelinerRelated imageImage result for colored eyelinerImage result for colored eyelinerImage result for colored eyelinerImage result for colored eyeliner

 

 

Artikuj të ngjashëm