Banorja e parë nga Shqipëria dëshiron të gjejë dashurinë në BBVK

By

Vivien Thano vjen nga Shqipëria dhe po hyn si banorja e tretë në shtëpinë e famshme BBVK.

Ajo nuk është e panjohur për publikun sepse e kemi parë në disa emisione të dashurisë.

Vivien thotë se është beqare mirëpo është e hapur të gjejë dashurinë brenda formatit.

Qëndroni në kanalin Klan Kosova për të mos humbur asgjë nga spektakli. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm