Azemi ngacmon Edonën: “Unë i kam origjinal”

By

Azemi ka hyrë në rolin e vajzës dhe ka ngacmuar Edonën.

Alby e kishte pyetur Azemin me shaka se “ku e ke bërë gjoksin?”.

Ku Edona kishte thënë se “unë i kam bërë në gjermani”.

Ndërsa Azemi ka thënë se “unë i kam origjinal”.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm