Çka e penalizoi Vesën? Banorët diskutojnë eliminimin e saj

By

Banorët kanë komentuar largimin e Vesës.

Adri tha se “Vesa është penalizuar nga publiku sepse nuk ka mundur me artikulu mënyrën e komunikimit, edhe ngritja e zërit dhe reagimi saj qysh ka folur me emocion”, ka thënë Adri.

Gjithashtu Ylli tha se “Vesa nuk ka qenë e fuqishme u lëndojke shumë”.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm