Azemi hidhërohet me Albën

By

Azemi gjatë një bisede me vajzat Santianën, Vesën dhe Ilirianën, iu tregoi se është hidhëruar me Albën.

Santiana u habit dhe i tha se “pse, kur mbrëm a?”.

“I ka thënë vetëm shok jena”u shprehë Vesa.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm