Ame Laser Clinic, vendi që zbukuron gratë çdo ditë sjell oferta me zbritje për 8 Mars

By

8 Marsi po afron, dhe bashkë me të edhe oferta të mrekullueshme për gruan në Ame Laser Clinic.

Vendi i cili ofron gjithçka që të bën të ndjehesh bukur, ka zbritje për këtë ditë e cila i dedikohet grave.

Klinika e cila ofron tretmane për fytyrë, për trup, heqje të celulit multishape dhe më shumë, ka zgjedhur të bëjë zbritje për data 6,7 dhe 8 mars.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A M E (@ame.laserclinic)

Ofertat janë për : Multishape për reduktim të celulit, Alma dhe diode për heqjen e qimeve me laser, Amsclupt për formësim të trupit, tretmane të ndryshme për fytyrë Hydrafacial dhe Mimi Luzon. Veç këtyre, edhe shumë tretmane të tjera.

Nxitoni për të kapur zbritjen e cila do të jetë e hapur për tri ditë rresht.

Ame Laser Clinic, është njëra ndër klinikat e bukurisë që vlerësohet lart edhe nga fytyra të njohura të vendit tonë.

 

Artikuj të ngjashëm