Alkoolizmi shkatërroi martesën e Sofia Vergara?

By

Joe Manganiello dhe Sofia Vergara janë çifti i Hollivudit, por kur dyshja u ndanë, disa kërkuan të dhëna për stilet e tyre të ndryshme të jetesës.

Hollivudi ishte i matur për më shumë se 20 vjet, por aktori i Familjes Moderne nuk ishte kundër pijeve alkoolike.

“Sigurisht që fakti që Sofia nuk është esëll ka ndikuar në martesën e tyre”, shtoi burimi.

Aktori “u paralajmërua për këtë kur filloi të takohej me të dhe përsëri përpara se të martohej me të. Ai nuk mendonte se do ta ndryshonte atë, por gjithashtu nuk mendoi për implikimet që kjo mund të kishte në martesën e tyre.”

Një burim i dytë ndërkohë theksoi se aktorja mbështeti vendimin e maturisë së ish-it.

Duke peshuar mbi këtë çështje, disa ekspertë të maturisë dyfishojnë shanset e ulëta për sukses në marrëdhënie kur njëri nga çiftet nuk është i matur, pavarësisht mirëkuptimit të tyre.

Katrina Petersen, një eksperte për varësinë, besonte se marrëdhënia e çiftit ishte “e dënuar të dështonte që në fillim” dhe shtoi se lufta e Joe për të qëndruar esëll kishte frikë të ishte e dyfishtë pas konsumimit të zakonshëm të alkoolit nga gruaja e saj.

“Është një sëmundje dhe kur njerëzit e afërt ju ekspozojnë ndaj shkaktarëve. Kjo do ta bëjë luftën për të qëndruar esëll shumë më të vështirë,” shtoi ajo.

Në vitin 2002, Joe shmangu alkoolizmin dhe transmetoi udhëtimin e tij në Men’s Health në 2019.

“Kishte një pikë ku me të vërtetë mendova se isha thyer përtej pikës së të qenit në gjendje të rregullohesha,” vazhdoi ai.

“Pija ishte një mënyrë për mua që të mos merresha me mua. Dhe mendoj se aktrimi ishte një mënyrë që unë të mos isha as unë.” /Prive.al

Artikuj të ngjashëm