Albina dhe familja Kelmendi ndër të veshurit më së bukuri në tapetin e Eurovision

By

Shkëlqim, ari, pupla, zbukurime dhe më shumë – absolutisht gjithçka hyri në Tapetin Turquoise të Eurovision 2023. Të dielën, të 37 aktet konkurruese kaluan pranë St. George’s Hall, në qendër të Liverpool-it dhe treguan veshjet e tyre më të mira. Por kush ishte, në të vërtetë, më i miri?

Sipas një poll-i në Wiwi Blogs, platforma më e madhe për informacione dhe diskutime rreth Eurovisionit, Albina dhe familja e saj zënë vendin e tretë në TOP 5 e të veshurve më së bukuri.

Albina dhe familja e saj kanë sqaruar se si veshja e Albines ka motive shqiptare që shkojnë aq larg sa koha ilire.

Shihni më poshtë disa fotografi nga paraqitja e familjes në tapetin e Eurovision. /Prive.al

 

View this post on Instagram

A post shared by RTSH (@rtshqiptar)

Artikuj të ngjashëm