Afrona, shtatzënë ?!

By

Ka kaluar tash e një kohë që kur lidhja e Bleros dhe Afronës u bë publike e që nga ai moment çifti vazhdon të jetë ndër më të përfolurit në estradë për secilin veprim.

Mirëpo Prive merr vesh se ka diçka të re tek dyshja pasiqë Afrona mendohet të jetë shtatzënë.

Dyshimi ka lindur në vetë çiftin për tu diskutuar e përhapur më pas tek familjarë dhe njerëz të afërm të tyre.

Mbetet të shihet në ditët në vijim nëse do të vërtetohet e të rezultojë i bazuar dyshimi i Bleros dhe Afronës lidhur me këtë zhvillim. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm