ADELINA TAHIRI VS. LGBT

By

Javën e kaluar emisioni Prive ka transmetuar intervistën “60 sekonda” me këngëtaren Adelina Tahiri. Pyetja për komunitetin LGBT dhe përgjigja e saj ka revoltuar antarët e këtij komuniteti.

Qendra për emancipim shoqëror ka treguar që pjesë e komunitetit janë edhe disa fytyra publike e ndërsa një ndër ta ka qenë edhe mik i këngëtares Tahiri.
Këngëtarja qëndron mrapa mendimit të saj, por komuniteti LGBT i referohen se duhet të ketë kujdes se si shprehet një fytyrë publike.
Në materialin e gazetarit Vlorijan Halili mund ta kuptoni më saktësisht se çfarë ka ndodhur.

Artikuj të ngjashëm