I DASHURI I AFËRDITËS N Ë KLIPIN E SAJ TË RI!

By


Këngëtarja dhe modelja Afërdita Dreshaj ka kohë që nuk është shkruar për të…
Afërdita kishte qëndruar më shumë se një javë në Mexico City nën shoqërin e të
dashurit të saj, Jakub Kindl. Para se të marë rrugën për Kosovë e të nis xhirimin e
klipit për këngën e saj më të re. Ajo u kthye në Usa për të kryer disa punë
familjare për nënën dhe motrën e saj. Kënga e cila është punuar në Elephant
Studio, e që do të lansohet rreth fundit të muajit, nuk është vendosur me cilin
produksion do të vizualizohet. Afërdita është duke shijuar çdo sekond lidhjen e
saj me hokeistin, dhe shihet qartë dashuria ndaj njëri tjetrit. E sipas disa
thashethemeve i dashuri i saj do të jetë pjesë e klipit të këngëtares, por njehërit
asgjë nuk është komfirmuar.

AFERDITAJAKUB

Artikuj të ngjashëm