PREMIERË: DALOOL & AVAXUS FT ANDOS – “GIVE US THAT POWER”

By

Prive.al sjell premierën e projekit “Give us that power” nga Dalool, Avaxus dhe rokerit Andos.

Projekti është i zhanrit Progressive House.

Në linkun e mëposhtëm mund ta ndiqni për të parën herë “Give us that power”/Prive.al

Artikuj të ngjashëm