A paguajnë artistët për t’ua lëshuar këngët në klube? – Flet DJ Dagz (VIDEO)

By

Pyetjeve provokative të PRIVE, këtë të shtunë iu përgjigj DJ i njohur shqiptar, Dagz.

Ai mes përgjigjeve tregoi a ka të dashur dhe a ka video pornografike në telefon.

Përveç kësaj, DJ Dagz tregoi nëse artistë shqiptarë i ofrojnë para për t’ua lëshuar këngët në klube.

Këto dhe shumë të tjera, mund t’i kuptoni përmes videos së mëposhtme./Prive.al

Artikuj të ngjashëm