A mund të jeni alergjik ndaj marrëdhënieve intime?

By

Kur bëhet fjalë për shëndetin seksual dhe testimin e IST-ve, mund të mendoni se keni shënuar çdo kuti.

Por, nëse organet tuaja gjenitale ndihen paksa të pakëndshme kohët e fundit dhe jeni testuar për sëmundje seksualisht të transmetueshme, mund të ketë mundësi që të jeni alergjik ndaj lëngjeve trupore të partnerit tuaj, shkruan Metro, transmeton klankosova.tv.

Po, e lexuat mirë. Ju mund të jeni alergjik ndaj spermës së partnerit tuaj.

Ndonëse tingëllon pak e çmendur, kjo është një diagnozë e Jose Costa, mjeku më i lartë i alergjive dhe anëtar i lartë i Shoqatës Britanike për Alergjinë dhe Imunologjinë Klinike përgjegjës për udhëzimet e alergjisë NICE, thotë se ai e diagnostikon në klinikën e tij.

Si një alergji ndaj spermës, vetëm gratë me partnerë meshkuj dhe, teorikisht, burrat që kryejnë marrëdhënie seksuale me burra do të preken, megjithëse të gjithë pacientët e Costas kanë qenë femra.

Artikuj të ngjashëm