A kishte problem me aktorët e rinj të serialit Arifikmeti ?

By

U bë i njohur për publikun e gjerë tek seriali ‘O sa mirë’ por më të përfunduar sezona e këtij viti produksioni e regjisori bën disa ndyshime në personazhet të cilët nuk u pritën dhe mirë nga artistët që ishin aty nga fillimi.

E largimi i personazhit të Arifikmeti nga seriali bëri që një numër i madh adhuruesve të serialit të dëshproheshin pasi që ishte njëri ndër personazhet më të dashura.

Por pas dy episodeve Xhevdet  Jashari u rikthye në serial në rolin e tij të mëhershëm.

Përse u largua nga seriali?  A kishte problem me kastën e aktorve të ri që ju bashkuan serialit ? Përse u kthye përsëri?

Të gjitha këto përgjigje do ti mësoni nesër në emisonin’ Prive’.

Artikuj të ngjashëm