A është në lidhje Eliza Hoxha?! (Video)

By

Këngëtarja Eliza Hoxha ka kohë që është distancuar nga skena muzikore për shkak të angazhimeve si arkitekte dhe studimeve në Austri.

Në planin muzikor do të përpunoj disa këngë të vjetra e do të finalizoj edhe albumin e tretë që e ka përmendur që disa kohë.

Jeta private vazhdon të jetë po njësoj me statusin e për këtë Eliza shprehet: “Jam tip kërkues e kur je tip shumë kërkues bëhet e vështirë për botën mashkullore” .

 

Artikuj të ngjashëm