A e keni ditur? – Data 9.10.2019 lexohet njëjtë nga dyja anët

By

Të rralla janë raste kur ju i lexoni fjalët, emrat apo numrat dhe keni një rezultat të njëjtë.

E veçanta e kësaj date është se pavarësisht si e lexojmë nga fillimi apo nga fundi do ta kemi rezultatin e njëjtë.

9.10.2019, (nëntë, dhjetë, dymijë e nëntëmbëdhjetë).

Kushdo që sot feston ditëlindjen apo ka një datë të veçant, URIME!

Artikuj të ngjashëm