A do të na sjellin hit Soni dhe Skivi, tani përnjëmend?

By

Është përfolur e stërdiskutuar për një bashkëpunim të tyre të mundshëm.

Por deri më tani përkundër gjithë vëmendjes që iu kushtua nuk pati asnjë projekt që përmbante firmën Soni ft. Skivi.

Duket se gjërat kanë marrë kahje për të mirë sa i përket këtij aspekti, pasi edhe fjalët që kanë qarkulluar deri më tani duket se po finalizohen.

Publiku i gjerë, dhe fasnat shumë shpejt do të kenë mundësinë që të dëgjojnë një këngë nga Soni Malaj dhe Skivi.

Privè sjell detaje të këtij bashkëpunimi këtë të Shtunë në orën 19:00.

Artikuj të ngjashëm