Në cilin muaj të shtatzanisë është Teuta Krasniqi?

By

Ajo njihet nga të gjithë. Si për nivelin e aktrimit dhe jetën e saj profesionale, por poashtu edhe është përfolur shumë në media edhe për jetën e saj personale.

Buja që shkaktoi martesa e saj me Bleron të shoqëruar në krahë me vajzën e tyre Tarën, e deri tek ndarja e tyre pas pak vitesh martesë.

Tani vëmendja për të është rikthyer përsëri.

Por jo për skenat nudo të cilat u diskutuan shumë në filmin e metrazhit të gjatë “Engjëjt janë larg” por për shtatzaninë e saj me Adonis Morina.

Ajo tashmë e ka bërë publike shtatzaninë e saj.

Se në cilin muaj është, çfarë gjinie ka dëshirë të jetë bebja që do t’i bashkohet Tarës e kuptoni këtë të shtunë në Privè në orën 19:00.

Artikuj të ngjashëm