‘Bow Down’: Vjen bashkëpunimi i shumë pritur!

By

Pritja mori fund! Sapo është publikuar projekti i shumëpritur nga Noizy dhe Enca, i dyti i përbashkët për dyshen në karrierë.

‘Bow down’ mban emrin kënga që ende pa u publikuar u kuptua se do të jetë një ndër hitet e këtij viti.

Teksti dhe muzika janë nga vetë dyshja kurse Big Bang është përkujdesur për punët tjera në këngë. Max Production është sërish kompania e besuar për vizuelizimin shumë të mirë të projektit.

Artikuj të ngjashëm