Cili është destinacioni i fundit i Sabri Fejzullahut?

By

Sabri Fejzullahu,një këgëtarë ky i cili ka një kohë të gjatë që shoqëron breza te ndryshme me muzikën e tij.

Ku përveq që njihet për arritjet e tij muzikore,gjithashtu ai njihet edhe për dashurinë e tij që e shpërndan,ngado që shkon.

Mirëpo,përkundër që ka dashuri për të gjithë,është dashuria që ka për Nerën,bashkëshorten e tij,më e madhe se cdo tjetër,ku dhe kjo e fundit është padyshim ajo që e plotëson atë si person në cdo aspekt.

Cifti njihet për pushimet e tyre të shpeshta,ku destinacioni i tyre i fundit ishte kryeqyteti i dashurisë,Parisi,ndërsa tashmë ata aktualisht po qëndrojnë
në Sandanski,të Bullgarisë.

Në një imazh të shpërndarë shihen që të dy,ku ajo që vihet re më së shumti është buzëqeshja që mretëron tek të dy./Prive.al/

nera

 

Artikuj të ngjashëm