Zyrtare: Kanye West do të takohet me Donald Trump

By

Kanye West do të takohet me presidentin amerikan Donald Trump, ka bërë të ditur Shtëpia e Bardhë.

Të lartpërmendurit do të diskutojnë për reformën në burgje, dhunën ndërmjet grupeve të ndryshme si dhe ringjalljen e prodhimit në SHBA.

Takimi do të realizohet pothuajse katër javë para zgjedhjeve afatmesme që do të mbahen në nëntor.

Këngëtari, i cili ishte i zëshëm në mbrojtjen për Trump, gjithashtu do të takohet me këshilltarin e lartë në Shtëpinë e Bardhë, Jared Kushner.

Artikuj të ngjashëm