Zuna ka disa fjalë për projektin e ardhshëm të Loredanës

By

Të enjten në ora 23:59 Loredana ka menduar ta publikoj videoklipin e saj të ri që do të mbaj titullin “Angst” ose thënë në shqip “Frikë”.

Bashkëpuntorët e këtij projekti do të mbesin të njëjtë Micsu dhe Macloud.

Por në paralajmërimin e saj, Loredana ja dhe një tekst tjetër duke shkruar në gjuhë gjermane:

“Për të gjithë Youtubers dhe gazetat, të enjten në ora 23:59 mund të fitoni përsëri PARA”.

Ndër shumë që komentuan nën postimin e reperes, është edhe Zuna i cili thotë, “Shumë njerëz nuk do të jenë në gjendje të flenë më.” /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm