Zjarr sonte në Zone Club, performon Tayna

By

Sonte në Zone Club do jetë natë e zjarrtë.

Në mesin e shumë emrave që do performojnë përgjatë verës, sonte e ka radhën Tayna dhe e dini vetë ju çka ndodh.

Andan, rezervoni vendin tuaj dhe mos mungoni sonte për ta përjetësuar natën.

Nxitoni!

Artikuj të ngjashëm