Bebe Rexha e thotë: I dua të pasmet e mia

By

Para ca dite Prive transmetoi postimin e Bebe Rexhës në Instagram, ku tregon trupin e saj në bikini dhe pa fotoshop.

Ajo këtu e bën të qartë… femrat që kërkojnë vëmendje dhe pranim nga rrjetet sociale duke postuar foto të super edituara po luftojnë një betejë të humbur. Ato kanë humbur pranimin nga vetvetja!

Bebe po dilte nga aeroporti LAX, kur ajo shpjegoi qëllimin e këtij postimi dhe fotos së pa edituar.

Ajo thotë: “E dua trupin tim, e ua këtë b*thë të trashë dhe jam shumë krenare për të!”

 

Artikuj të ngjashëm