ZANFINA ISMAILI NË TRE DATA!

By

Që kur i pati 4 vite filloi të merej me muzikë duke u bë pjesë e shumë festivaleve
për femijë. Zanfina Ismaili pauzon një kohë por jo përgjithmonë. Ajo i rikthehet
karrierës dhe ia nisi mbarë me këngën“As i fundit as i pari” e cila ishte edhe kënga
debutuese, me çrast fitoi edhe vendin e parë në një festival kënge të asaj
kohe.Nuk pushoi më nga muzika, vazhdoi të prodhoj dhe të zë një vend kyq në
diskografinë shqiptare. Në këtë interviste ajo lundron nëpër kohë, zbulon dhe
gjenë 3 momentet më të rëndësishme në jetën e saj të cilat i ndanë me emisioni
Prive.

Artikuj të ngjashëm