Xhensila i bën dhuratë vetes

By

Personin e zemrës përkrah e ka shumë romantik dhe si rrjedhojë edhe dhuratat nga ai i ka të shpeshta.

Por, duket se këngëtarja e njohur Xhensila Myrtezaj nuk kursehet as për t’i blerë vetes gjërat që i pëlqejnë.

Pazar për veten Xheni ka bërë sot kur edhe ka bërë të saja disa unaza.

Duke pasur parasysh se meshkujt shpesh në këtë pjesë mund edhe të mos ia qëllojnë me shijen, këngëtarja duket se ka bërë veprimin e duhur. /prive.al/

Artikuj të ngjashëm