Vesa Luma rendit 11 gjërat e bukura që i solli karantina

By

Një gjendje mendore pozitive si kjo e Vesa Lumës është gjithçka që ju duhet për të tejkaluar situata që shkaktojnë stres dhe ankth.

Kjo situatë e ‘spërkatur’ me pak pozitivet, humor dhe dashuri është një çasje e shëndetshme.

Në llogarinë e saj në Instagram, Vesa Luma postoi një fotografi të familjes së saj të buzëqeshur duke vazhduar të rendisë gjërat e bukura të karantinës:

“Si u zgjuat sot? Ne kemi filluar te rendisim gjerat e bukura te karantines:

 1. Po e shijojmë Lianin ne maximum,
 2. Po e duam njeri tjetrin me shume,
 3. Po ja dijm vlerën shëndetit me shume,
 4. Jemi bere kuzhinier me te mire,
 5. Po lajm duart 700 her ne dite,
 6. Po lexojme me shume,
 7. Po hajm shlir tash qe e dijm qe ska me pas me presione (spo e teprojme sepse me brumin akoma jemi minus)
 8. Po shofim filma me shume,
 9. Po ushqehemi me vitamina me shume,
 10. Kemi msu mjeksine,
 11. Jemi bere produktiv ( kemi dy kenge gati) … Pak shaka pak te verteta, gjithsesi po mundohemi t’ja shofim anen pozitive #coronavirus. Po ju? Si i keni punet? Cila eshte gjeja me pozitive?”

 

 

Artikuj të ngjashëm