Vesa Luma me befasi këtë verë?

By

Ka disa muaj që po qëndron pranë bashkëshortit të saj në Zelandën e re, duke
lënë pas gjithçka në trojet shqiptare, por jo përgjithmonë.

Prive merr vesh që këngëtarja Vesa Luma do të rikthehet në Kosovë, pas disa
muajsh përkatësisht në stinën e nxehtë.

Kthimin nuk do e bëj për të takuar vetëm familjarët, por edhe për ti argëtuar ata
që e pëlqejnë muzikën e saj.

Vesa do të realizoj 3 klipe, mes tyre do të jetë dhe një bashkëpunim!

Artikuj të ngjashëm