“Vera andrron detin”, me premierë edhe në Suedi

By

Filmi “Vera andrron detin” do të ketë premierën e saj në festivalin e filmit suedez “Goteborg”, në shkurt të këtij viti.

Në njoftimin e filmit thuhet se ata janë të kënaqur dhe të nderuar me këtë selektim që u është bërë në edicionin e 45-të të këtij festivali.

Filmi do të shfaqet për katër herë, në datat 2, 3, 4 dhe 6 shkurt.

Artikuj të ngjashëm