Vëmendja ishte tek Kim Kardashian – A i hoqi ajo brinjët për Met Gala? (FOTO)

By

Çfarë beli!

Kim Kardashian kishte të veshur një fustan super të ngushtë në Met Gala, i cili ishte krijimi i parë i ri nga dizajneri frances Thierry Mugler.

Por, a ka mundësi që Kim t’i ketë hequr brinjët për ngjarjen më të madhe të modës?

Kështu po mendojnë shumë njerëz të cilët kanë komentuar në forma të ndryshme në rrjete sociale.

“Pra, sa brinjë mund t’i ketë hequr Kim”, ka shkruar njëri prej përdoruesve.

“Është fyese për inteligjencën tonë për të pretenduar se kjo është një dietë e bazuar në bimë dhe jo nga heqja e brinjëve”, tha një tjetër.

Kim ka qenë për vite në fokusin e mediave për shkak të formave të saj dhe dukjes. Ajo përdorte korse për një bel të hollë në mënyrë që të nxirrte forma më të mira.

Sidoqoftë, mbetet të shihet se mos na tregon Kim se çfarë ka bërë.

Image result for kim kardashian met gala 2019

Artikuj të ngjashëm