Vedati vlerëson lart këtë komedian shqiptar

By

Vedati, Artani dhe Gresa kanë biseduar për Cimën, Lecin dhe Qumilin.

Vedati tha se Cima ishte i rrallë në botën e komedisë kosovare.

“Cima ka qene fytyrë karakteristike, ne nuk e kemi pasur kurrë në botën e komedisë një asi lloj figure”, ka thënë Vedati.

 

 

 

Artikuj të ngjashëm