Tuna një seksi mama – këngëtarja tejet atraktive në imazhet e fundit, mos po paralajmëron këngë?

By

E kuruar, e veshur me një kostum super seksi këngëtarja Tuna Sejdiu ka pozuar në disa imazhe.

Fotografitë që i lansoi në Instagram, na e prezantojnë Tunën në një pamje tejet seksi dhe glamuroze.

Këngëtarja nuk e ka sqaruar se për çka është prezantuar kaq e rregulluar, megjithatë nëse s’është arsyeja ndonjë koncert atëherë Tuna po xhiron klip të ri!

Artikuj të ngjashëm