Tre shenjat e zodiakut që refuzojnë dashurinë

By

Venusi, planeti që përfaqëson dashurinë dhe bukurinë, është gati të bashkohet me Neptunin, planetin e ëndrrave, maktheve dhe misterit. Shumë prej nesh do të kenë një reagim mjaft të çuditshëm kur të bashkohen siç do të bëjnë në këtë ditë, 2 qershor 2023. 

Ne do të refuzojmë dashurinë. Jo sepse dashuria është e keqe, por sepse ne e mbajmë atë aq lart sa nuk duam të shkatërrohet duke bërë një lëvizje të gabuar. Gjatë trenit të Venusit, Neptunit, ne ‘mbajmë dorë’. Mund të jemi idealistë gjatë këtij tranziti, por kjo nuk do të ndryshojë asgjë. Ne nuk duam të humbim kohën tonë në dashuri që nuk është … e përsosur siç është në ëndrrat tona. Energjia e Neptunit siguron që ne të ëndërrojmë të mëdha, dhe çdo gjë që nuk arrin ëndrrën i shfaqet dera.

Kështu e refuzojmë dashurinë gjatë treshes së Venusit në Neptun. Ne mund të jemi perfeksionistë ose nuk duam që zemrat tona të thyhen. Reagimi ynë ndaj Neptunit të trenit të Venusit nuk ka të bëjë aq shumë me vetë-mbrojtjen, sa të mos dëshirojmë të shqetësohemi me asgjë më pak se standardi i arit. Për këtë standard, tre shenja të zodiakut janë të gatshme ta presin atë me durim dhe me qëllim. Nëse dikush na do dhe ne nuk e ndiejmë atë, atëherë biskota shkërmoqet. Ne do t’i refuzojmë ato; jo i madh. Është një punë e kryer.

Të refuzosh dashurinë nuk është aq e keqe sa duket. Këtu ka një qëllim: të qëndrojmë besnikë ndaj vetes. Ne nuk po e refuzojmë dashurinë sepse jemi bisha me zemër të ftohtë që nuk mund të duan; nr. Ne e refuzojmë dashurinë sepse jemi në harmoni me zemrën tonë. Ne e dimë se çfarë duam dhe nuk duam, dhe nëse kemi nevojë të refuzojmë dashurinë, e bëjmë këtë, duke e ditur se kjo është e vetmja zgjedhje logjike. Cilat shenja të zodiakut do ta refuzojnë me guxim dashurinë në këtë ditë, në treshen e Venusit në Neptun?

Tre shenja të zodiakut refuzojnë dashurinë më 2 qershor 2023:

1. Virgjëresha

(23 gusht – 22 shtator)

Ju keni standardet tuaja dhe nuk jeni të gatshëm t’i komprometoni ato, veçanërisht gjatë kalimit të Neptunit në treshen e Venusit, i cili duket pothuajse i përshtatur për ju dhe ndjenjat tuaja. Sigurisht, ju dëshironi dashuri në jetën tuaj, por keni parë edhe disa marrëdhënie dashurie mjaft të dobëta në kohën tuaj. Dhe sinqerisht, nuk jeni për të humbur më shumë kohë me dikë që mund t’ju dojë copë-copë. Megjithatë, nëse nuk i doni ata, atëherë është ‘bye-bye’.

Më 2 qershor, do ta keni sërish këtë shans për të refuzuar dikë që ju do dhe për shkak se e doni veten, nuk do të humbisni kohën tuaj apo të tyre. Ju nuk fitoni asgjë duke i mbajtur të varur, kështu që i lini të lirë. Tani, varet nga ata nëse do të pushojnë së dashuruari me ju apo jo. Megjithatë, është problemi i tyre, jo i yti, Virgjëresha.

2. Ujori

(20 janar – 18 shkurt)

Ju jeni një idealist, Ujori, dhe ideali juaj i veçantë nuk ka të bëjë fare me personin që përpiqet t’ju bindë se ai është i duhuri për ju. Ata nuk janë të qartë për ju, por vetëm ju duket se e shihni atë në këtë mënyrë. Kështu që në datën 2 qershor do të refuzoni dashurinë që ju prezantohet. Nuk është sikur po përpiqeni të lëndoni dikë që ju do dhe ju adhuron.

Është se, gjatë kalimit të Neptunit të Venusit, ju jeni shumë të qartë për ndjenjat tuaja, të cilat janë ato në atë mënyrë. ASNJË MUND, BABY. Jo thjesht jo. Ju nuk do të përfshiheni me dikë sepse ai dëshiron të përfshihet me ju. Jeta juaj shkon sipas rregullave tuaja, të cilat ju thonë të refuzoni atë që ju lutet sepse kjo nuk do të funksionojë, dhe ju e dini këtë.

3 . Peshqit

(19 shkurt – 20 mars)

Ju mendoni se i keni dhënë dikujt në jetën tuaj përshtypjen e gabuar, sepse tani ata e kanë kthyer miqësinë tuaj në këtë ndjekje dashurie dhe pasioni, gjë që nuk është ajo që dëshironi prej tyre. Do t’ju duhet t’i lëshoni ngadalë ashtu siç janë. Me sa duket, ata janë një person i mëshirshëm që mund të jetë i prirur për histerikë, por e vërteta është se ju nuk dëshironi të kujdeseni për këtë foshnjë. Ju do ta refuzoni dashurinë e tyre … me mirësjellje. Atëherë, do të shpresoni për më të mirën.

Më 2 qershor, kalimi i treshes së Venusit, Neptuni, do t’ju shtojë forcën, Peshqit, dhe do të jeni në gjendje ta përballoni mirë situatën. Megjithatë, këtu nuk ka kthim prapa. Ju duhet t’ia bëni të qartë këtij personi se ndërsa ‘ndihet’ si një refuzim, ju keni arsyet tuaja dhe tani që keni thënë mendjen tuaj, nuk ka nevojë të mëtejshme për ndjekje të ardhshme. Është bërë. Le ta dinë.

Artikuj të ngjashëm