Tre produkte që kemi në shtëpi për lëkurë si të Almedës!

By

Lëkura e Almeda Abazit është një mrekulli e vërtetë.

E duket se për rezultate si të ish-Missit, produktet në shtëpi i kemi pothuajse të gjithë ne!

Përmes rrjeteve sociale, ajo ka zbuluar tretmanin që i bën fytyrës e që duhet të jetë fare i thjeshtë, me vetëm tre produkte.

Almeda për lëkurë kombinon xhelin e aloe veras, të bardhën e vezëve dhe fare pak mjaltë.

Pas përzierjes së këtyre tre produkteve, Almeda vendosë faculeta në fytyrë të cilat i lyen me përzierjen duke i lënë për disa minuta, deri në tharjen e saj.

Kaq e thjeshtë! /Prive.al

No description available.

No description available.

Artikuj të ngjashëm