Transformim total i Blerim Destanit për filmin e tij të ri (FOTO)

By

Aktori i njohur shqiptar, Blerim Destani, po vazhdon sukseset e tij në arenën ndorkombëtare të filmit duke u angazhuar kështu në shumë role me disa produksione mjaft të njohura.

Natyrisht se rolet e shumta përpos angazhimit dhe profesionalizmit duan edhe sakrificë mjaft të madhe e diçka të tillë po i kërkohet Destanit në filmin e tij të ri.

I detyruar të heqë ‘mjekrrën’ detajin kryesor i cili e karakterizon atë tek publiku po i duhet të sakrifikojë edhe diçka tjetër.

Ai u pa t’u nënshtrohet disa gimerëve të cilët e kanë ‘transformuar’ totalisht atë duke mos na lënë përshtypje se është vërtetë ai.

Koha do të tregojë më qartë e më mirë sakrificën e madhe të aktorit i cili pa pikë dyshimi po vazhdon të na bëjë krenar me sukseset e tij, /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm