Te lumtur pas divorcit!

By

Janë figurat më të dashura të shumëkujt. Pëlqimi ndaj tyre bën që të na shtohet kurioziteti edhe për jetën private.

Deshën apo nuk deshën ky është çmimi që i dhurohet kur vendosin të jenë prezentë në ekran.

Na ngacmojnë lidhjet, fejesat e martesat e emrave të rëndësishëm të ekranit, mirëpo kur këto nuk shkojnë mirë doza e kureshtjes rritet.

Kur vendosën të martoheshin, ceremonitë e tyre bënë bujë mediatike e ndërsa kur u ndanë fillimisht u munduan ta mbanin larg syrit të publikut.

Por cilat janë disa prej fytyrave publike që ia dolën mirë edhe pas ndarjeve dhe lidhjeve të reja ?!

Materiali i mëposhtëm sjell një përmbledhje kronologjike të disa prej tyre. /PRIVE.AL/

Artikuj të ngjashëm