Të famshmit që sivjet u bënë 50 vjeçar (FOTO)

By

Këta të famshëm kanë lindur në të njëjtin vit kur njeriu i parë shkoi në Hënë, në të njëjtin vit të festivali “Woodstock” dhe në të njëjtin vit të albumit ikonik të Beatles, Abbey Road. Çfarë viti ishte 1969!

Për të festuar 50 vjetorin e lindjes, bëmë bashkë të gjithë personazhet e famshëm që po kalojnë në dekadën e tyre të re.

Jennifer Lopez

Cate Blanchett

 Jay-Z

Ken Jeong

View this post on Instagram

‪Picking up my SAG card!‬

A post shared by Ken Jeong (@kenjeong) on

Jennifer Aniston

Matthew McConaughey

 Gwen Stefani

View this post on Instagram

Excited for day 3 of #justagirl #vegas gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Matthew Perry

Marilyn Manson

 Renée Zellweger

Peter Dinklage

Artikuj të ngjashëm