Të famshmit që kanë zbuluar numrin e partnerëve seksual që kanë pasur gjatë jetës

By

Me kalimin e viteve, të famshëm kanë zbuluar “numrin e partnerëve të tyre seksual” për publikun.

Të famshëm si Mariah Carey dhe Amy Schumer kanë zbuluar të gjithë se sa partnerë të ndryshëm seksual kanë pasur ndër vite.

Justjared ka përpiluar një listë të çdo herë që një yll ka dhënë një intervistë ku ata kanë biseduar për numrin e tyre magjik, dhe ju mund të habiteni me disa nga këto numra.

Mariah Carey

Image result for mariah carey

Numri: 5

“Unë nuk kam pasur  shumë, por ka pasur një shumëllojshmëri,” i tha Mariah më parë Cosmopolitan. “Unë kam qenë vetëm me pesë njerëz në jetën time, kështu që unë jam një murgeshe, sinqerisht, në krahasim me shumicën e të tjerëve në fushë.”

Lamar Odom

Image result for lamar odom

Numri: Mbi 2,000 gra

“Unë jam një i varur nga seksi. Kishte shumë striptizere, “shkroi Lamar në kujtimin e tij “Darkness to Light .” Nuk ishte një punë e madhe, por shpesh unë do t’i paguaja ato. Unë kurrë nuk kam menduar më pak për to ”.

Gene Simmons

Image result for gene simmons

Numri: 4,800

“Unë nuk bëra drogë në kohëra të çmendura, por bëra seks. Kam fjetur me 4,800 gra? Kështu më thonë. Unë i kisha foto për ta provuar, oh po, “i tha Gene The Sun.

Hugh Hefner nga Playboy

Image result for hugh hefner

Numri: “mbi 1,000”

“Si mund ta di? Jam mbi njëmijë, jam i sigurt. Kishte copëza të jetës sime kur isha martuar, dhe kur u martova nuk kam tradhtuar kurrë. Por e bëra këtë kur nuk u martova. Duhet të respektosh martesën, ”i tha Hugh Hefner revistës Esquire.

 

Artikuj të ngjashëm