Të famshmit që dëshmojnë se udhëtimi në kohë ekziston (FOTO)

By

Ndonjëherë është e frikshme – por gjithashtu edhe jashtëzakonisht tërheqëse – të shohësh se sa të ngjashëm duken disa njerëz me figurat që jetuan dekada apo edhe shekuj më parë.

Kjo është veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për të famshmit.

Ju sjellim disa shembuj në listën e mëposhtme:

Keanu Reeves dhe aktori francez Paul Mounet

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Alec Baldwin dhe presidenti i 13-të i SHBA-së, Millard Fillmore

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Jennifer Lawrence dhe aktorja e njohur egjiptiane Zubaida Tharwat

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Nicolas Cage dhe një burrë nga Tennessee që luftoi në Luftën Civile

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Liam Neeson dhe revolucionari nga Kuba, Fidel Castro

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Peter Dinklage dhe don Sebastián de Morra

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Sylvester Stallone dhe  Papa Gregori IX

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Justin Timberlake dhe një njeri i panjohur nga e kaluara

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Kathy Bates dhe presidenti i 27-të i SHBA-së, William Taft

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Bruce Willis dhe gjenerali i Luftës së Dytë Botërore, Douglas MacArthur

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Hugh Grant dhe shkrimtari i njohur irlandez Oscar Wilde

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Orlando Bloom dhe piktori Nicolae Grigorescu

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Chuck Norris dhe Vincent van Gogh

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Jack Gleeson dhe perandori romak Caligula

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

Johnny Depp dhe stërgjyshi i një përdoruesi të Reddit.

15 Celebrities That Prove Time Travel Exists

 

Artikuj të ngjashëm