Të famshëm që nuk e dinin se ndoqën mësimet në të njëjtën shkollë

By

Pavarësisht nëse ke kaluar mirë në shkollë ose jo, vitet e tua si student kanë qenë vitet që të kanë formësuar si karakter. Ju shkuat në klasë (ose, në varësi të llojit të studentit që ishit, iknit nga ora erë pas here), mbase madje keni takuar disa nga miqtë tuaj më të mirë ose dashurinë e jetës tuaj.

Për këta të famshëm, shkolla i mblodhi ata dhe i la me kujtime që do të qëndrojnë me ta përgjithmonë – ose, të paktën deri në ribashkimin tjetër! Më poshtë janë disa të famshëm që ndoqën të njëjtën shkollë. Mund ta imagjinoni të ecni në korridore me këta yje?!

Kate Middleton dhe Prince William

Royal Wedding Comparison - Engagement Photos

Nicole Kidman dhe Naomi Watts

Michael Kors Collection Spring 2018 Runway Show - Backstage

Neil Diamond dhe Barbra Streisand

"You Don't Bring Me Flowers Anymore" Studio Recording - Circa 1977

Britney Spears dhe Alicia Keys

NBA All-Star Read to Achieve Celebration - Backstage

Matt Damon dhe Ben Affleck

Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Live By Night" - Red Carpet

Cameron Diaz dhe Snoop Dogg

image

Artikuj të ngjashëm