Brikenda, banorja e parë që eliminohet nga Big Brother VIP Kosova 2

By

Konkurrentja e parë e edicionit të dytë që eliminohet dhe e ndalon automatikisht garën për çmimin e madh në Big Brother VIP Kosova 2 është Brikenda.

Brikenda, ishte e nominuar bashkë me pesë banorë të tjerë, duke përfshirë: Blerandon, Bucin, Metin, Shqipen dhe Ledin.

Artikuj të ngjashëm