Tayna-Hykollit: Meqë je burrë dhe “prodhon artistë”, merre dikë tjetër e më lë mua të vazhdoj!

By

Reperja Tayna i është kundërpërgjigjur reagimit të ish menaxherit Rinor Hykolli, i cili tha se “suksesi që ajo sot posedon është rezultat i investimeve të tij”.

Tayna publikisht i ka kërkuar Hykollit që ta lë ta vazhdojë rrugëtimin e saj larg tij, teksa i ka propozuar në mënyrë ironike që të marrë një artiste tjetër për ta menaxhuar – duke iu referuar suksesit që ish menaxheri tha se është “meritë e tij”.

Reperja la të kuptohej se ka nisur procedura ligjore, për çka tha se “posedon një dosje të madhe”.

Për më tepër ndiqeni reagimin e Taynës në linkun e mëposhtëm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tayna (@tayna)

Artikuj të ngjashëm