Taylor Swift ka në plan të bëjë diçka me rëndësi para ditëlindjes

By

Këngëtarja e njohur, Taylor Swfit, ka thënë se do të lë mbrapa stresin para ditëlindjes së 30.

Ajo këtë e bëri të ditur në një intervistë për People.

“Ka disa pjesë të trurit tim që nuk i vizitoj aq shpesh, si stresi rreth trupi tim, stresi rreth asaj se a do të jem trendi, stresi rreth asaj se çka mendojnë njerëzit për mua”.

“Duhet të flaki gjakrat që nuk shërbejnë më. Unë mendoj se ne të gjithë teksa jemi duke u bërë më të vjetër duhet të bëhemi më të mençur dhe të mos mendojmë për këto gjëra”, ka thënë Swift.

Artikuj të ngjashëm