Tashmë për trajtime estetike ‘Rene Clinic’ sjellë doktorët turk të estetikës në Kosovë

By

Kujdesi për veten dhe të dukurit bukur është shndërruar në mënyrë jetese që përfshin shumë segmente.

Një prej tyre është gjithsesi kujdesi përmes tretmaneve estetike.

Kosova ende mbetet një treg i vogël për këtë industri, por që sidomos tani e tutje nuk do ta bëj diferencën aspak në teknelogji dhe ekspertiz në vendet më me nam.

Klinika “Rene” e cila u hap fundjavën e kaluar në kryeqytet, përmes investimit në pajisje dhe kuadro sjell në Prishtinë atë që ka munguar, dijen dhe ekspertizën e Reha Yavuzer doktorit më të mirë ndërkombatërisht të estetikës.

Ju ftojmë të ndiqni materialin e mëposhtëm për të kuptuar më shumë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm