Tash e tutje s’keni nevojë për botox me shiringë – VIP Line sjellë produktet natyrale kundër plakjes

By

Të dukesh bukur dhe ta ruash freskinë rinore, janë gjërat që pothuajse gjithsecili njeri kërkon në jetën e tij.

Ndërhyrjet estetike në këtë epokë nuk janë të pazakonta dhe janë tejet të kërkuara nga qendrat që i ofrojnë, megjithatë ka edhe mënyra pak më natyrale për ta luftuar plakjen.

Qendra Estetike VIP Line Center në Prishtinë, ua prezanton produktet “Cosmeceutici” me botox!

Cosmeceutici janë produkte (ampula) më efikase sesa ampulat tradicionale, pra janë krijuar në mënyrë të tillë që të kenë në pëmbajtje principe aktive në atë sasi që të kryejnë një veprim shumë aktiv me lëkurën. Si rezultat, efikasiteti i saj është tepër i lartë!

Cosmeceutici janë të studiuara në laboratorët e Time Scin Care,për të tejkaluar shtresën e sipërme të lëkurës dhe për të vepruar sa më në thellësi të saj e po ashtu aplikohen me elektroporezë dhe radiofrekuencë!

Për më shumë, vizitojeni profilin zyrtar të VIP Line Center në Prishtinë, për tu njohur me të gjitha trajtimet që ofrohen.Artikuj të ngjashëm