SHUKI NGA SOT NË TELEVIZION!

By

Pas shumë viteve Shuki ka vendosur të rikthehet sërish në ekran. Këtë herë ai vjen me një ‘talk show’ ndryshe.
“Me Shukin” fillimisht ishte menduar të transmetohej vetëm në platformën online por më pas autorët vendosën ta shfaqnin edhe në television.
Ata kanë arritur marrëveshje me një nga stacionet televizive në Kosovë dhe nga kjo sonte nis udhëtimin ky emision.
I ftuari i parë i Shukit do të jetë Kryetari i Prishtinës, z. Shpend Ahmeti./Prive.al
https://www.youtube.com/watch?v=Rg6eVmQrjfg

Artikuj të ngjashëm