Stilet e reja të flokëve për këtë vjeshtë (FOTO)

By

Gjatë verës zakonisht bëjmë përpjekje minimale për rregullimin e flokëve. Nxehtësia dhe lagështia bëjnë që të mos bëni asgjë më shumë se tharja e tyre, apo kapja e thjeshtë.

Tani jemi mjaft të ngazëllyer për vjeshtën dhe kulturën e freskët të tendencave të flokëve që vijnë me sezonin.

Nëse tendencat e mëdha të këtij viti duken të njohura, kjo është për shkak se stilet e vjeshtës 2019 janë ndikuar shumë nga vitet e 90’ta.

Tufat e çrregullta dhe flokët e shprishura të lëshuara janë kthyer.

Së bashku me vibrimet retro, shumë prej këtyre stileve janë jashtëzakonisht të gjithanshme.

Të preferuarat i gjeni më poshtë.

High Ponytail 

Deep Side Part 

Statement Braids 

Messy Bun with Tiny Tendrils

Artikuj të ngjashëm